Schodové rohože

AAA

Počet nalezených produktů: 5

Protiskluzová rohož na schody ALU STEP (sada na jeden schod)

Rohož ALU STEP se skládá z kartáčových nebo pryžových pásků osazených do hliníkových profilů. Rohož důkladně očistí obuv a zvyšuje bezpečnost při pohybu nahoru po schodech. Rohož lze upevnit pomocí šroubů nebo přilepením.

1 756 bez DPH

Protiskluzová rohož na schody ARABESKA (sada na jeden schod) - přichycení šrouby, s korundem

Rohož ARABESKA snižuje riziko uklouznutí na schodech zejména v zimě, v létě může sloužit jako vstupní rohožka. Horní vrstva může být dodatečně potažena korundem, čímž se zvyšují protiskluzové vlastnosti rohože. Konstrukce rohože umožňuje snadnou m ...

1 998 bez DPH

Rohož schodová FROSTA - přichycení šrouby

Rohož Frosta nabízí řešení pro kluzké schody, čímž značně snižuje riziko uklouznutí zejména v zimním období. Snadná a bezpečná instalace rohože na schodech, dodatečně plní i funkci vstupní rohože.Speciální montážní hřeben rohože, který slouží k uchyc ...

594 bez DPH

Protiskluzový profil okrajový STAIR NOSING žlutý 1m x 55mm x 55mm

Profil na hranu schodu je inovativní produkt v oblasti ochrany před uklouznutím na schodech s vysokou trvanlivostí i v těch nejnáročnějších podmínkách provozu. Oproti klasickým protiskluzovým páskám má tento nášlap několikanásobnou životnost.

1 126 bez DPH

Protiskluzový schodový nášlap STAIR TREAD bezpečnostní černožlutý 1m x 345mm x 55mm

Protiskluzový nášlap na schody je inovativní produkt v oblasti ochrany před uklouznutím na schodech s vysokou trvanlivostí i v těch nejnáročnějších podmínkách provozu. Oproti klasickým protiskluzovým páskám má tento nášlap několikanásobnou životnost.

1 844 bez DPH