Při zakoupení zboží nad 8000,- Kč bez DPH je doprava zboží zdarma!

 

Čistící stroje, úklidové a mycí stroje, rohože a zátěžové koberce, gumové rohože, průmyslové vysavače, úklidové pomůcky ....

Firma Hermély se již více než patnáct let specializuje na veškeré služby v oblasti čisticí a úklidová technika. Nabízí nejen prodej, ale také poradenství, servis a pravidelné prohlídky strojů. Důležitou součástí nabídky firmy jsou i čistící rohože a produkty určené pro osobní hygienu, úklidová chemie, ochranné a další hygienické pomůcky.

Čistící a úklidová technika

Prodáváme kvalitní čisticí stroje pro nejrůznější účely. Zaručujeme jejich kvalitu díky osvědčené spolupráci s mnoha významnými dodavateli (FLOORPUL, WAP ALTO NILFISK, HAAGA, WIRBEL, TECNOVAP, ELERKTROMASCHINEN a desítky dalších). Naše široká nabídka Vás určitě nezklame. Najdete zde průmyslové vysavače, podlahové mycí stroje, vysokotlaké čističe, zametací stroje, extraktory, sací motory, veškeré úklidové pomůcky - úklidové vozíky a mnohé další.

Prohlídka nových strojů je možná po domluvě kdykoliv, v případě koupě Vás zaškolíme, poradíme s údržbou stroje, provedeme cenovou kalkulaci, vyčíslíme náklady na provoz a údržbu stroje, vypracujeme technickou dokumentaci.

Čistící rohože a zátěžové koberce

Nabízíme široký výběr rohoží všech typů a velikostí. Rohože jsou vyráběny z různých materiálů podle funkce těchto rohoží. Vyrobíme vám také rohože na míru nebo rohože s logem vaší společnosti. Rohože průmyslové, vstupní rohože, vnitřní i venkovní čistící rohože, protiskluzové rohože, gumové a pryžové rohože, malé rohožky atp. Podívejte se na naši konkrétní nabídku pro rohože a zátěřové koberce a vyberte si.

Rohože – kategorie

  • Vstupní rohože. Vstupní rohože jsou vyráběny z různých materiálů (guma, pryž, textil, kombinace), ale mají stejnou funkci – očištění obuvi od nečistot, u některých typů rohoží také desinfekce obuvi.
  • Průmyslové rohože. Tyto rohože jsou ideální do průmyslových objektů, skladů, hal, výroben, všude tam, kde je vyšší koncentrace nečistot. Opět si můžete vybrat z mnoha typů, velikostí i materiálů.
  • Protiskluzové rohože. Protiskluzové rohože se nejčastěji používají na vlhká a mokrá místa. Vhodné jsou pro bazény, sprchové kouty, koupelny, sauny apod. Protiskluzové rohože také mnohdy poskytují antibakteriální ochranu.

Hygienický servis a úklidová chemie

Nabízíme také kompletní sortiment produktů určených pro osobní hygienu. Vaši firmu kompletně vybavíme uceleným hygienickým systémem i veškerými úklidovými prostředky. Zaručujeme jejich kvalitu díky osvědčené spolupráci s mnoha významnými dodavateli (TORK, KIMBERLY CLARK, JOFEL, DEB, LOTUS a desítky dalších).

Prodáváme dávkovače tekutých mýdel, zásobníky na toaletní papír a papírové ručníky, speciální boxy, dezinfekční prostředky, průmyslové utěrky či ochranné pracovní pomůcky, gumové rohože, venkovní a vstupní rohože a další produkty. Mezi naše spolehlivé dodavatele úklidové chemie a dezinfekcí patří PREMIERE PRODUCTS, HENKEL, MPD Rakovník, CLEANFIX aj.

Objednávky přijímáme 24 hodin denně. Chcete-li kvalitní čisticí stroj či jinou úklidovou techniku, kontaktujte nás nebo si jej přímo objednejte! Zaručíme Vám kvalitu, dlouhou životnost i profesionální přístup.

Podlahové mycí stroje

Podlahové mycí stroje jsou určeny k efektivnímu mytí podlah větších objektů. Nabízíme vám mycí stroje od několika osvědčených firem. Vyberte si podlahové mycí stroje podle typu objektu, kde je chcete používat. Pro menší plochy jsou vhodné ručně vedené stroje kabelové, pro středně velké plochy ručně vedené stroje bateriové a pro větší plochy si můžete koupit pohodlné podlahové mycí stroje se sedící obsluhou. Podívejte se na naši konkrétní nabídku pro mycí stroje.

Průmyslové vysavače

V nabídce máme průmyslové vysavače pro suché i mokré vysávání, průmyslové vysavače do každého prostředí. Vyberte si průmyslové vysavače Nilfisk Alto dle svých potřeb. Nabízíme vysavače vhodné pro hotely, sklady nebo kancelářské budovy, pro supermarkety, lakovny, karosárny, ale také pro těžší průmysl – dřevozpracující průmysl, železárny aj. Podívejte se na naši konkrétní nabídku pro průmyslové vysavače.

Zametací stroje

Nabízíme vám kvalitní zametací stroje různých typů od několika osvědčených výrobců. V široké nabídce naleznete stroje pro úklid vnitřních i venkovních prostor. Ručně vedené zametací stroje pro menší plochy, zametací stroje ručně vedené ale s motorem i zametací stroje se sedící obsluhou pro velké plochy. Podívejte se na naši konkrétní nabídku pro zametací stroje.