Pomůcky pro úklid

Držáky, stěrky, vědra, mopy, škrabky, úklidové a servisní vozíky

Součástí naší nabídky jsou také veškeré pomůcky pro úklid. Nabízíme široký výběr profesionálních úklidových pomůcek – od úklidových vozíků či různých druhů mopů přes teleskopické tyče a okenní stěrky až po chemické čisticí prostředky od firem PREMIER PRODUCT, CLEANFIX a NILFISK ALTO.

Naše konkrétní nabídka

AAA

Počet nalezených produktů: 625

CLEAMEN 110 skleněné plochy 1l

Prostředek je určen k mytí oken, skleněných ploch, výplní dveří, vitrín, stolních desek a všech typů zrcadel sprejovou metodou. Nyní s inovovanou recepturou

64 bez DPH

CLEAMEN 110 skleněné plochy 5l

Prostředek je určen k mytí oken, skleněných ploch, výplní dveří, vitrín, stolních desek a všech typů zrcadel sprejovou metodou. Nyní s inovovanou recepturou

238 bez DPH

CLEAMEN 112 na okna a rámy 1l

Universální prostředek je určen k mytí oken a rámů oken mokrou metodou.

61 bez DPH

CLEAMEN 122 podlahy s leskem, parfémované 1l

Prostředek je vhodný na všechny typy krytin včetně voskovaných podlah. Zejména je určen na podlahy z lesklé dlažby a kamene, voskovaná PVC a linolea, dřevěné a laminátové (plovoucí) podlahy. Podlahám dodává lesk a oživuje barvy, příjemně voní.

55 bez DPH

CLEAMEN 122 podlahy s leskem, parfémované 5l

Prostředek je vhodný na všechny typy krytin včetně voskovaných podlah. Zejména je určen na podlahy z lesklé dlažby a kamene, voskovaná PVC a linolea, dřevěné a laminátové (plovoucí) podlahy. Podlahám dodává lesk a oživuje barvy, příjemně voní.

192 bez DPH

Malý kartáč s rukojetí, střední, 260 mm

Malý a lehký kartáč s širokým tělem a ergonomicky prohnutou rukojetí. Jeho design prodlužuje vzdálenost pracovníkovy ruky od čištěného povrchu a snižuje tak riziko úrazu. Vhodný pro čištění malých ploch, stolů, hrnců, krájecích prkének apod.

95 bez DPH

Malý ruční kartáč

Malý efektivní kartáč pro všestranné použití. Vhodný pro drhnutí stolů, pracovních desek a krájecích prkének. Je vyvinut pro osoby s menší rukou, pro které je kartáč 3890 příliš velký. Je vybaven otvorem pro zavěšení, případně upevnění řetízku.

161 bez DPH

Sada štětců, 2 ks

Rozměry: 30 x 390 mm | 50 x 390 mm

115 bez DPH

Sada štětců, 5 ks

141 bez DPH

Sada štětců, 7 ks

Rozměry: 25 x 140 mm | 18 x 135 mm | 12 x 130 mm | 12 x 85 mm | 12 x 85 mm | 3 x 75 mm | 1 x 60 mm

115 bez DPH

Vikan kartáček na nehty, tvrdý

Velmi pevný kartáček na nehty. S otvorem pro zavěšení na věšáku Vikan. Vhodný na čištění rukou, ale také menších stolů a ploch, menších nádob, čalounění a koberců .

138 bez DPH

Vikan kovová lopatka

Kovová lopatka vhodná na horký popel i různý odpad.

165 bez DPH

Vikan mikrovláknová utěrka pro lesklé povrchy, 40x40 cm

Utěrka určená pro použití za sucha i za vlhka bez použití chemických přípravků. Je ideální pro čištění oken, zrcadel, leštěné nerezové oceli a lesklých kovových povrchů (např. umyvadlových baterií apod.). Nezanechává šmouhy a nevlákní.

82 bez DPH

Vikan mikrovláknová utěrka, 32 x 32 cm, zelená

Ideální pro běžné čištění, lze ji použít na všechny druhy tvrdých povrchů. Při použití za sucha skvěle odstraňuje prach statickou elektřinou, při použití za vlhka absorbuje nečistoty a mastnotu.

44 bez DPH

Vikan mikrovláknová utěrka, 40 x 40 cm

Efektivně čistí, lze ji použít na všechny druhy tvrdých povrchů. Při použití za sucha skvěle odstraňuje prach, špínu a vlasy působením statické elektřiny. Při použití za vlhka absorbuje nečistoty a mastnotu.

68 bez DPH

Vikan Transport System Startovací balíček

Sada obsahuje: 1 x 522252 Kartáč s delší rukojetí, 430 mm 1 x 525252 Kartáč na mytí ráfků, 290 mm 1 x 526852 Oválný nastavitelný kartáč, 250 mm 1 x 525052 Kartáč na mytí ráfků černý, 325 mm 1 x 297152C Průtočná teleskopická násada s rychlospojko ...

2 475 bez DPH

Držák mopu UltraSpeed Pro Vileda 40cm

Lehký a současně odolný úchyt na páskové i kapsové mopy. Šíře mopů 40 cm. Snadné upevnění mopů do úchytů bez nutnosti se jich dále dotýkat. Moderní kloub s kovovými kuličkami jistícími konstrukci.

594 bez DPH

Ruční kartáč kulatý, tvrdý

Kruhový ruční kartáč s tvrdými vlákny je vynikající pro čištění kbelíků, menších nádob a vnitřků strojů s přístupným otvorem jen o velikosti ruky. Je skvělý pro čištění hranatých nádob a přepravek, neboť šikmo posazená vlákna vyčistí i rohy. Tvar kar ...

272 bez DPH

Mop UltraSpeed Microlite Vileda 40cm

Páskový mop z mikrovláken k univerzálnímu použití. Podélně umístěná polyamidová mikrovlákna velmi dobře odstraňují přichycené nečistoty, jemná polyesterová mikrovlákna zajišťují dokonalé vyčištění a setření. Barevné kódování je zajištěno všitými bare ...

262 bez DPH

Ruční kartáč, tvrdý, 200 mm

Víceúčelový kartáč s tvrdými, šikmo posazenými vlákny usnadňuje drhnutí stolů, dopravníkových pásů, krájecích prkének, kbelíků, velkých mís a zařízení, kde je nutné dosáhnout do rohů.

241 bez DPH

Mop UltraSpeed MicroSpeed Vileda 40cm

Páskový mop z mikrovláken s dokonalými čistícími vlastnostmi a s extrémně dlouhou životností (více než 1000 vyprání). Polyamidová mikrovlákna velmi dobře odstraňují nečistoty ze spár, jemná polyesterová mikrovlákna zajišťují dokonalé vyčištění a setř ...

396 bez DPH